Steun een trainee

STEUN EEN TRAINEE

Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om een trainee te steunen. Het is een investering in de jeugd en u helpt de trainee zichzelf te ontwikkelen. Als tegenprestatie is de trainee de ambassadeur van uw bedrijf tijdens het evenement.

Een trainee is een jongere tussen de 15-25 jaar die meezeilt op een Tall Ship dat deelneemt aan de race. De Trainee is de ambassadeur voor uw bedrijf tijdens het evenement. U mag van de trainee een tegenprestatie verwachten. U kunt hierbij denken aan het geven van een presentatie op het bedrijf over haar/zijn ervaringen, bijhouden van een weblog, fotomateriaal leveren van de race, helpen op een beurs.

Daarnaast mag u als bedrijf gebruik maken van het logo van THE TALL SHIPS RACES HARLINGEN 2022. Deze zal digitaal aangeleverd worden door Stichting Harlingen Sail. Tevens wordt uw bedrijfslogo op de website vermeld.

Binnen het sponsorpakket FELLOWSHIP steunt u een trainee voor € 1.499,-. In dit bedrag zitten de kosten van de reis voor de trainee, extra kosten voor zakgeld en aan te schaffen bagage en een stukje exposure voor u als sponsor.

Bekijk het overzicht van de huidige sponsoren!

Ja, ik wil graag een trainee steunen!

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: