Bereikbaarheid

Tijdens The Tall Ship Races Harlingen worden veel bezoekers verwacht. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van de stad en het evenement. Onderstaand treft u een overzicht van de verschillende mogelijkheden. Staat uw vraag hier niet bij? Kijk dan op onze FAQ pagina.

Openbaar vervoer

Er is met het openbaar een goede verbinding naar Harlingen en wordt ook aangeraden. The Tall Ships Races Harlingen is een samenwerking aangegaan met Arriva. Arriva verbindt met haar bussen en treinen letterlijk de reizigers tot in de Haven van Harlingen. Vanuit Leeuwarden rijdt een stoptrein naar station Harlingen Haven. Dit station bevindt zich naast het evenementen terrein. Verder kruisen verschillende buslijnen Harlingen. Klik hier voor actuele informatie, tickets en de reisplanner Arriva.

Auto

Kom je met de auto naar Harlingen? Door middel van borden wordt u naar een speciale parkeerplaats geleidt. Bekijk hier de routebeschrijving naar de parkeerplaatsen.

Fiets

We raden aan zoveel mogelijk op de fiets te komen. Er wordt gezorgd voor extra fietsenstallingen rond en op evenemententerrein. Precieze locatie wordt later bekend gemaakt.

Veerboot

De veerboot vaart volgens de reguliere dienstregeling. Wel dient u extra rekening te houden met oponthoud i.v.m. de verwachte bezoekersaantallen. Plan uw reis daarom op tijd en kom indien mogelijk eerder!

Vaarregels

Tijdens TSRH2018 gelden vaarregels. Klik hier voor het overzicht.

Bewoners en ondernemers

Tijdens de Tall Ships Races wordt Harlingen opgedeeld in drie zonegebieden. Per zone gelden er verschillende regels. Voor uitgebreide informatie en bereikbaarheid voor bewoners en ondernemers verwijzen we u naar de website van de Gemeente Harlingen.

 

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: