Meld je aan

Ga op avontuur en maak de reis van je leven! Zeil mee van 9 t/m 16 juli 2022

Alle jongeren van 15 tot 25 jaar zijn welkom om aan de zeilwedstrijden deel te nemen – ongeacht studierichting, opleidingsniveau, ervaring of achtergrond.

50% van de bemanningsleden aan boord van een Tall Ship bestaat uit trainees. Naast kennismaking met alle aspecten van het zeilen, zoals manoeuvreren, navigeren, het beklimmen van de masten, koken en schoonmaken, vinden er aan boord van de schepen ook veel andere activiteiten plaats die de culturele uitwisseling stimuleren, zoals debatten, (intern)nationale diners, spellen en discussies, gerelateerd aan culturele verschillen en/of specifieke thema’s.

Vriendschappen voor het leven worden gesloten, de gasthavens zijn enkele dagen het ‘middelpunt van de wereld’. Kades vullen zich met indrukwekkende historische zeilschepen, in een feestelijk decor waarin nautische tradities en cultuur samen gaan. De wedstrijden, crew parades en feestelijkheden trekken in Harlingen ca 300.000 bezoekers.

Ja, ik meld mij aan als trainee voor The Tall Ships Races Harlingen 2022.

Aanmelden als Trainee

  • Het zou leuk zijn wanneer je in een filmpje over jezelf vertelt waarom jij geschikt bent om het avontuur aan te gaan aan boord van een van de Tall Ships.
  • Upload een filmpje van jezelf en leg in maximaal 1 minuut uit waarom jij graag mee wilt als trainee.
  • Accepted file types: jpg, png, gif.
    Deelname is alleen mogelijk voor jongeren van 15 t/m 25 jaar.
  • Is verplicht *
Deel deze pagina: