Middagarrangement

 • Ervaar de bruisende haven van Harlingen en de pracht van de Waddenzee!

  Lekker lunchen en/of borrelen aan boord terwijl u geniet van het mooiste maritieme evenement van Friesland. Een middagarrangement kan stilliggend langs de kade op een van de indrukwekkende Tallships of varend. En als het weer het toelaat, een mooie (zeil-)tocht over het Werelderfgoed de Waddenzee. Misschien laten ook de zeehonden zich van hun beste kant zien! We stellen graag met u een mooi middagarrangement naar wens samen.

  Hieronder vindt u twee voorbeeldprogramma’s:

  Middagarrangement met lunch:

  12.00 uur          ­Verzamelen in de ontvangstruimte van The Tall Ships Races Harlingen 2022.

  12.30 uur          U wordt onderaan de loopplank van het schip aan de kade van de haven in Harlingen verwacht. De crew staat klaar met koffie en thee.

  12.30 uur          Tijdens de tocht geniet u van een uitgebreide lunch. Op het water is het een gezellige drukte en zie je de prachtige Waddenzee tot in de verte.

  15.30 uur          De bemanning neemt afscheid van u en uw gezelschap en hoopt dat iedereen heeft genoten van deze geweldige ervaring!

  Middagarrangement met borrel:

  14.00 uur          ­Verzamelen in de ontvangstruimte van The Tall Ships Races Harlingen 2022.

  14.30 uur          De schipper verwelkomt u en uw gasten aan boord in het bruisende hart van Harlingen. De crew staat klaar met een welkomstdrankje en een hapje

  14.30 uur          Terwijl u varend geniet van het decor met prachtige schepen en de Waddenzee worden er heerlijke hapjes en onbeperkt drankjes geserveerd.

  17.30 uur          De kapitein meert weer af in de haven van Harlingen. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring.

  “Wat een geslaagd evenement! Vanaf het parkeren tot aan de catering, alles was tot in de puntjes geregeld – Dennis”

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: