Arriva verbindt The Tall Ships Races Harlingen 2018 

25.04.2018

Vanaf deze week rijdt er een mooi bestickerde bus van Arriva door de provincie Fryslân die The Tall Ships Races Harlingen 2018 promootVandaag gaven Arriva en de organisatie van The Tall Ships Races Harlingen het startsein voor samenwerking tijdens dit unieke nautische evenement.  

Met de rijdende promotie willen de partijen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bezoekers met het openbaar vervoer naar het evenement komen. Arriva verbindt met haar bussen en treinen letterlijk de reizigers tot in de Haven van Harlingen. Het is tevens voor Arriva de start voor een interne campagne waarbij kinderen van medewerkers de kans krijgen om als trainee mee te gaan aan boord op een van de Tall Ships.   

Arriva is ook trotse hoofdsponsor van Leeuwarden-Fryslân 2018. Arriva verbindt Friesland aan Nederland en aan de rest van Europa. Leeuwarden-Fryslân 2018 is een uniek cultureel jaar, met hele mooie evenementen waar de vervoerder met haar dienstverlening een grote bijdrage aan levert. Vanuit deze samenwerking is dan ook het partnership met The Tall Ships Races Harlingen 2018 tot stand gekomen.

  

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: