Helly Hansen officieel kledingpartner van TSRH2018

27.05.2018

The Tall Ships Races Harlingen heeft een overeenkomst gesloten met het Noorse merk Helly Hansen als officieel kledingpartner van het evenement. Het vooraanstaande watersportmerk voorziet in een complete merchandiselijn en verzorgt daarnaast de kleding voor de crew, waaronder ruim 200 vrijwilligers.

Merchandising online verkrijgbaar

De officiële Helly Hansen TSRH2018 kleding wordt volop aangeboden tijdens het evenement van 3 tot en met 6 augustus, maar is vanaf deze week ook online verkrijgbaar in onze webshop. Hier kunt u de unieke Helly Hansen heren en dames polo’s, hoodies, jacks en accessoires direct bestellen. Binnenkort zal de kledinglijn ook bij Zensa Moda en FORHIM Menswear in Harlingen in de winkel beschikbaar zijn.

Noorse degelijkheid en kwaliteit

Jan Reier Arends, voorzitter van Stichting Harlingen Sail, is verheugd over de samenwerking met Helly Hansen als de officiële kledingpartner van het evenement. “Wij zijn als organisatie van The Tall Ships Races Harlingen trots dat het A-merk Helly Hansen zich aan ons verbindt.  Het zeilmerk dat staat voor Noorse degelijkheid en kwaliteit.”

Harlingen is dit jaar finishplaats van The Tall Ships Races 2018. ’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen tijdens de Sail In en zijn daar tot en met maandag 6 augustus te bewonderen. Naast de prachtige schepen zijn er ook vele activiteiten op het water en aan de kade met o.a. muziek, theater, cultuur en live-acts. Bekijk nu het complete programma.

Direct naar de webshop

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: