Nummer Skævver het muzikale logo van TSRH2018

07.04.2018

De band Skævver met het nummer ‘Het Eindeloze Blauw’ wordt het muzikale logo van The Tall Ships Races Harlingen 2018. In februari is een oproep gedaan voor muzikaal talent. Jong en oud kon deelnemen aan de wedstrijd en inzendingen insturen. In totaal zijn er 15 inzendingen ingezonden, waaruit één winnaar is gekomen: Skævver.

De inzendingen varieerden van gezongen teksten tot alleen muzikaal geluid. Uit de 15 inzendingen is door de jury een top vier opgesteld, welke bestond uit de Broken Brass Ensemble, Jorn Piëst, Teatse Vogelaar en Skævver. Hieruit is door de jury de winnaar gekozen, namelijk Skævver met het nummer ‘Het Eindeloze Blauw’. De band Skævver wordt met hun nummer ‘Het Eindeloze Blauw’ het muzikale logo van het evenement en zal op 3 en 4 augustus op het hoofdpodium staan. Daarnaast zal hun nummer gebruikt worden onder diverse uitingen zoals de promofilm en de aftermovie.

Friese achtmansformatie

Skævver is een Friese achtmansformatie. De band brengt uitsluitend eigen nummers. In de muziek van Skævver zijn duidelijke invloeden uit de 70’s en 80’s te horen met naast stevige rock ook pop, funk en bluesrock. De band bestaat uit doorgewinterde muzikanten en samen hebben ze al een paar eeuwen ervaring.

Ook de overige drie finalisten wordt een podium aangeboden tijdens het evenement. Benieuwd wanneer Jorn Piëst, de Broken Brass Ensemble en Teatse Vogelaar optreden op één van de podia tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018? Houd social media en onze website in de gaten voor het programma!

Beluister nu hét nummer van TSRH2018:
https://soundcloud.com/mark-jon…/het-eindeloze-blauw-by-skvr

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: