Ook B, C en D-klasse schepen racen mee tijdens TSRH2018!

18.04.2018

Komende zomer ligt in het weekend van 3 t/m 6 augustus de haven van Harlingen vol met grote en kleine Tall Ships. De afgelopen maanden hebben wij voornamelijk de A-klasse schepen bekendgemaakt, maar niet alleen zij racen mee tijdens de race. Ook zo’n 30 B, C en D-klasse schepen nemen deel aan de race en liggen dat weekend in de haven.

Ze staan online!

Alle A-klasse schepen die zich hebben aangemeld staan vermeld op onze schepenpagina. We hopen binnenkort op nog meer aanmeldingen. Houd onze social media en de website in de gaten voor de aankondiging van nieuwe schepen! Daarnaast staan de B, C en D-klasse schepen online die zich op dit moment hebben aangemeld.

‘Small’ ships in Harlingen

Zoals eerder is aangekondigd komen er ruim 40 schepen van het varend erfgoed. De ronde- en platbodemjachten krijgen een plek in de Rozengracht en in de Zuiderhaven. Er liggen diverse schepen die te bewonderen zijn, zoals schouwen, bollen, aken en jollen. Ook vertelt de bemanning van het varend erfgoed graag over de geschiedenis van deze schepen.

Benieuwd welke schepen er komende periode nog bij komen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of houd onze website en social media in de gaten.

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: