British Marine stapt aan boord!

19.12.2017

Harlingen, 21 december 2017 – De maritieme verzekeringsspecialist British Marine verbindt zich als sponsor en partner aan The Tall Ships Races Harlingen 2018.

De overeenkomst met British Marine, een onderdeel van de wereldwijde verzekeraar QBE, werd ondertekend door Tim Pembroke – directeur British Marine en Jan Reier Arends, voorzitter Stichting Harlingen Sail.

Jan Reier Arends: “Om The Tall Ships Races Harlingen tot een groot succes te maken zijn partners een belangrijke factor. Stichting Harlingen Sail is dan ook trots dat British Marine zich heeft verbonden aan het evenement. Dat een van de belangrijkste maritieme aansprakelijkheidsverzekeraars in de wereld zich aan het evenement verbindt is een enorme stimulans voor ons.”

British Marine is marktleider op het gebied van P & I en Hull & Machinery verzekeringen, die dekking bieden aan schepen over de hele wereld. British Marine is volledig in handen van de Europese divisie van de wereldwijd gerenommeerde QBE Insurance Group.

Tim Pembroke: ‘British Marine is al vele jaren actief in Nederland. Wij hebben veel langdurige relaties met Nederlandse rederijen en maken deel uit van de Nederlandse maritieme service-industrie, ook in de haven van Harlingen. Wij zijn blij om The Tall Ships Races Harlingen en haar community te ondersteunen. Het biedt jonge mensen fantastische mogelijkheden en kansen voor hun toekomst. Wij kijken ernaar uit om volgend jaar zelf actief betrokken te zijn bij de race.’.

Foto door Joachim de Ruijter: Links Tim Pembroke, rechts Jan Reier Arends.

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: