Sail InZicht: Een maritiem programma voor iedereen

08.03.2018

In aanloop naar The Tall Ships Races Harlingen bieden we een maritiem programma aan voor iedereen. We willen zoveel mogelijk mensen bij het evenement betrekken. Komende zomer valt The Tall Ships Races midden in de schoolvakantie. Daarom wordt in samenwerking met diverse organisaties Sail InZicht georganiseerd. Van 2 tot en met 13 juli worden er allerlei maritieme activiteiten georganiseerd.

Samenwerking met diverse partners

We zijn volop bezig om een leuk en gevarieerd programma neer te zetten. In samenwerking met het Hannemahuis, het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium, het Fries Scheepvaart Museum, de Waddenvereniging, Lân fan Taal en verschillende lokale organisaties, verenigingen en leerkrachten zijn deze twee weken mogelijk. Daarnaast is het Entrepotgebouw aan de Willemshaven tijdens Sail InZicht het mekka van culturele workshops, lezingen en entertainment. Hierbij staan de thema’s maritiem, theater, creatief, muziek, natuur en sport centraal. Kortom: alles rondom schepen, zee, het waddengebied en Harlingen voor jong en oud!

Tijdens Sail InZicht is er een speciaal programma voor de scholen in de gemeente Harlingen. Zij zijn uitgenodigd om langs te komen en deel te nemen aan verschillende activiteiten in het Entrepotgebouw. In de tweede week staat Sail InZicht open voor het publiek en vinden er onder andere workshops, lezingen en entertainment plaats.

Kortom: houd de site in de gaten voor meer informatie over het programma tijdens Sail InZicht.

 

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: