Stichting Harlingen Sail trakteert op concert Marinierskapel

12.04.2018

Op vrijdag 15 juni 2018 verzorgt de Marinierskapel van de Koninklijke Marine een concert in Harlingen aan de Willemskade. De Marinierskapel staat bekend als een van de beste militaire orkesten ter wereld, met meer dan 50 topmusici. Het veelzijdige orkest is uitgenodigd als feestelijke aanloop naar The Tall Ships Races Harlingen 2018.

Voorafgaand aan het concert van de Marinierskapel onder leiding van majoor Arjan Tien, kunnen bezoekers genieten van een optreden van de Steelband van het Korps Mariniers. Het voorprogramma duurt van 18:00 uur tot 19:30 uur en om 19:40 uur klinken de eerste tonen van de Marinierskapel. Het concert duurt tot 22:00 uur.

Veelzijdig optreden

Tijdens het concert zijn er speciale optredens van een aantal bijzondere artiesten, zoals de Friese fado-zangeres Nynke Laverman, de Harlinger beroemdheid Wiebe van Dijk en musicalster René van Kooten. Al met al belooft het een gevarieerd muzikaal én maritiem feest te worden.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Damen Shiprepair Harlingen, Damen Shipyards Den Helder, de Koninklijke Marine en de Gemeente Harlingen. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 15 juni aan de Willemskade in Harlingen. De toegang is gratis!

Benieuwd naar de optredens tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018? Houd onze website in de gaten!

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: