Swingend Shantyfestival tijdens TSRH2018 

20.06.2018

Tijdens The Tall Ships Races Harlingen is het drie dagen lang genieten van prachtige nationale en internationele zeemansliederen. Maar liefst 15 verschillende Shantykoren laten hun zeemansliederen horen tijdens het Shantyfestival op de Zuiderhaven. Bij een zeilevenement als deze mogen Shantykoren niet ontbreken. Het Shantyfestival is op vrijdag 3 augustus van 12.00 – 19.00 en zaterdag 4 en zondag 5 augustus van 10.00 – 19.00 uur. Iedere 45 minuten is er een optreden van een ander koor op de Zuiderhaven. Enkele Shantykoren zullen ook in andere delen van de stad optreden.

Heb je zelf ook altijd al eens mee willen zingen met een Shantykoor? De Leeuwarder Courant zoekt Shantyzangers die tijdens The Tall Ships Races Harlingen gezamenlijk een lied gaan zingen. Het optreden vindt plaats op zondag 5 augustus om 12.00 uur op de Solar Stage. Opgeven hiervoor kan nog steeds via cultuur@lc.nl. De eerste repetitie is 4 juli.

Deelnemende Shantykoren zijn: Skúmkoppen, Magellan Singers, Onder Zeil, Grietje Sprot, Schip Ahoy, Auke Wybesz, De Admiraliteitssjongers, Skomjend Wiid, De Oostvaarders, Compagniezangers, Kapiteinskoor, Dets Laif Plus, Kantje Boord, Buitenboord.

Bekijk hier het volledige programma

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: