TSRH2018 een Internationaal event

04.08.2018

Harlingen, een bijzondere, rustieke stad. De oude panden in de binnenstad, de kanalen, de haven en de veerboot naar Terschelling en Vlieland. Harlingen leeft, en nu helemaal.

Harlingen is de finishplaats van The Tall Ships Races. Het grootste zeil event met de mooiste Tall Ships ter wereld. En dat is te merken. De havens zijn gevuld met schepen uit de hele wereld. Noorwegen, Engeland, Portugal, India, noem maar op. Dit geldt ook voor de bezoeken. Druk, maar vooral gezellig. En als je over de kade loopt, hoor je enthousiaste geluiden. Er zijn mensen uit Duitsland, Spanje, Engeland, Noorwegen, Polen en Frankrijk. Allemaal naar Harlingen gekomen voor dit grootse evenement.

Vanmiddag vindt de crew parade plaats, grote delen van de bemanning presenteert zich in optocht aan het publiek. Een van de absolute hoogtepunten van deze dag. Als afsluiting van de crew parade wordt op het grote podium de winnaar bekend gemaakt van The Tall Ship Races. En daarna gaat het feest gewoon door tot en met maandag in het sfeervolle en gastvrije Harlingen.

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: