Vloggend naar Sail InZicht

22.03.2018

Vanaf deze week gaan leerlingen van verschillende scholen vloggend op pad. Tijdens dit avontuur worden de jongeren klaargestoomd voor Sail InZicht. Tijdens Sail InZicht nemen zij deel aan diverse activiteiten om kennis te maken met The Tall Ships Races Harlingen 2018.

Net als de trainees op avontuur

Van 2 tot 13 juli wordt Sail InZicht georganiseerd in samenwerking met diverse organisaties. Tijdens deze twee weken gaan jongeren van verschillende scholen, net zoals de trainees, op avontuur. Zij nemen deel aan diverse activiteiten die in het teken staan van TSRH2018. Daarnaast wordt voor alle leeftijden een programma aangeboden met onder andere lezingen, culturele workshops en entertainment in het Entrepotgebouw aan de Willemshaven.

Na afloop van iedere vlog ontvangen de leerlingen een deel van een schatkaart, waarmee de locatie van de volgende vlog bekend wordt gemaakt. Ze gaan onder andere een bezoek brengen aan het Hannemahuis, de havendienst en de Waddenvereniging. Met behulp van interviews komen de leerlingen meer te weten over het leven op zee, de schepen en de activiteiten tijdens Sail InZicht. Een week voor Sail InZicht zal de achtste en laatste vlog verschijnen. Deze vlog zal ervoor zorgen dat de leerlingen de schat vinden. Ben je benieuwd welke weg de leerlingen afleggen? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten!

Bekijk hier alvast de eerste vlog.

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: