Zondag programma met optredens van TenTemPiés, Stuart Mavis en The Cool Quest!

09.05.2018

Komende zomer stroomt Harlingen op vrijdag 3 augustus vol met ’s werelds mooiste tall ships en zijn zij te bewonderen tot en met 6 augustus tijdens The Tall Ships Races.

Een toplocatie, grote en kleine tall ships, gevarieerde optredens en dat allemaal in Harlingen. Als organisatie van The Tall Ships Races bieden we 4 dagen voor ieder wat wils. Zoals al eerder bekendgemaakt is staat er op de vrijdag en zaterdag al een verscheidenheid aan muzikale acts op het programma. Nu een greep uit het zondag programma.

The Solar Talent Stage wordt op zondag, net als op zaterdag, in samenwerking met Friesland Pop gevuld door aanstormend talent. Friese bands en acts laten hier horen en zien wat zij in hun mars hebben.

Beachplein in teken van ‘Vriendschap’

The New Horizon Stage van het Beachplein zal ’s middags in het teken staan van ‘Vriendschap’, waar diverse optredens en voordrachten gepresenteerd zullen worden. Hierover zullen we in een volgend bericht véél meer vertellen. Zondagavond bruist het op dit podium van de energie! Met rock, ska, reggae en rumba als ingrediënten brouwt de Amsterdamse band met Chileens bloed TenTemPiés een explosieve cocktail van feestmuziek waarop het goed dansen en springen is.

Het middagprogramma van The Harbour Stage houden we nog even als verrassing, maar daarentegen kondigen we wel alvast de avondshow aan. Met sterke popsongs en eigentijdse teksten opent zanger Stuart Mavis de zondagavond. Op het podium wordt hij bijgestaan door een energieke zeskoppige band met wortels in zowel Leeuwarden als Groningen. Stuart Mavis heeft live, met het intrigerende gebruik van (bas)synthesizers, (elektronische) percussie en trompet, een niet-alledaagse bezetting, laat staan een doorsnee popsound. De songs van Stuart Mavis zijn veerkrachtig, soms een beetje duister, maar vooral levenslustig en catchy!

The Cool Quest

De Nederlandse band The Cool Quest sluit de zondag op The Harbour Stage af. De band heeft meer dan 500 (festival)shows, veel airplay en verschillende awards op haar naam staan. De huidige sound kan het beste worden omschreven als een mix van klassieke hiphop en moderne popmuziek met een vleugje funk, waardoor het sterk doet denken aan de energie van hiphop uit de vroege jaren 90. Ze staan momenteel op de playlist van 3FM met hun single ‘Full Throttle’.

Naast de muziek op de verschillende podia zijn er over het gehele evenemententerrein allerlei festiviteiten, zoals o.a. straattheater, kidsvermaak en een Happy Lifestyle markt. Het wordt één groots maritiem festijn voor jong en oud. De sfeer op de verschillende pleinen zal lekker ongedwongen, laagdrempelig en uiterst gezellig zijn. Maar eigenlijk is de sfeer niet in woorden uit te drukken en kun je beter TSRH2018 komen bezoeken!

Bekijk direct het gehele programma! Komende weken wordt er meer bekendgemaakt over het programma tijdens The Tall Ships Races Harlingen van 3 tot en met 6 augustus. Houd hiervoor onze website en social media in de gaten!

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Meer nieuws & ontwikkelingen

Deel deze pagina: