Sail in

 • Vaar mee in de parade van prachtige zwanen van de oceaan!

  Zeil mee tijdens deze indrukwekkende Sail In Parade. Geniet van de unieke ervaring om samen met uw gasten de vloot van The Tall Ships Races 2022 binnen te halen. Een absoluut onvergetelijke ervaring. Te gast te zijn aan boord van één van de zeilschepen en samen met de Tallships de tweede gasthaven van The Tall Ships Races 2022 binnen te varen: Harlingen!

  Programma (tijden onder voorbehoud)

  09.00 uur          Verzamelen in de ontvangstruimte van The Tall Ships Races Harlingen 2022.

  09.30 uur          De kapitein heet u persoonlijk welkom aan boord van uw gereserveerde schip. Aan boord  staat een ontbijtje klaar en als iedereen aan boord is vertrekt het schip richting de Waddeneilanden. We varen de parade van schepen tegemoet.

  12.30 uur          Terwijl duizenden liefhebbers zich verzamelen langs de oevers van de Waddenzee, wordt aan boord een uitgebreide lunch geserveerd.

  13.00 uur          De Tall Ships varen gezamenlijk met alle schepen richting Harlingen in één lange parade. ’s Middags wordt er aan boord nog een hartige snack geserveerd.

  14.30 uur          De kapitein meert af in haven van Harlingen en neemt afscheid van u en uw gezelschap. Een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring!

  “Tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 zijn wij meegevaren op de Sørlandet, een prachtig Tallship uit Noorwegen. Een geweldige ervaring om zo vanaf de Waddenzee in een parade richting Harlingen te varen met relaties – Martijn”

Neem contact op

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: