Aanmelding informatiemiddag

Op 30 oktober en 6 november organiseren we inloopmiddagen waar informatie over de race gepresenteerd gaat worden. Hier kun je naartoe komen en neem gerust iemand mee. We vragen je wel je hiervoor vooraf in te schrijven via dit formulier.

Op 6 november zullen we ook gaan starten met fondswervingtraining voor trainees die zich op dat moment al ingeschreven hebben.

 

Bezoek Trainee informatiemiddag

Inschrijving voor informatiemiddag 30 oktober of 6 november.
  • Is verplicht *

Tall Ships Races Harlingen werkt voor het trainee programma samen met Windseeker, een agentschap voor Tall Ships, aangesloten bij STO-Garant. Daarmee hebben alle trainees de garantie,  dat wanneer de reis niet door kan gaan, bijvoorbeeld i.v.m. Corona maatregelen, ze de volledige reissom terug krijgen. Met STO-Garant voldoet Windseeker aan alle eisen van de Europese Pakketreizen Richtlijn. Dat betekent dat er meer voordelen zijn, zoals bijvoorbeeld het recht op het sturen van een vervangende deelnemer als je zelf niet meer deel kunt nemen. 

Voor meer informatie kun je terecht op  STO-Garant.

Via Windseeker wordt tevens een reisverzekering afgesloten voor alle trainees, voor meer informatie over de dekking: Verzekeringskaart.

Meld je aan

Of bel: 0517-744044

Deel deze pagina: