Plan je bezoek

Plan je bezoek TSRH 2022

Bewonder de spectaculaire tallships, geniet van de gratis spetterende optredens, diverse activiteiten en lekkere versnaperingen. Tijdens de Tall Ships Races Harlingen 2022 is er volop gratis vertier in de Friese havenstad. Plan je bezoek goed, want het wordt druk.

Programma

Tijdens de Tall Ship Races Harlingen 2022 staat de Friese havenstad bol van het vertier en de gezelligheid. Neem een kijkje aan boord van een van de tallships, maak een vaartocht en geniet van de diverse optredens.

  • Sail in
  • Crewparade
  • Diverse optredens

Het programma wordt nog samengesteld.

Bekijk het volledige programma

Bereikbaarheid & parkeren

Het wordt druk tijdens de Tall Ships Races Harlingen. Het evenemententerrein ligt naast treinstation Harlingen Haven en is dus goed met de trein bereikbaar.

Kom je met de auto? Parkeren kan op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Parkeerkaarten kunnen in aanloop naar het evenement worden gekocht via: donderdag 14 juli, vrijdag 15 juli, zaterdag 16 juli, zondag 17 juli.

Klik hier voor meer informatie over het parkeren voor bezoekers. 

Fietsen kunnen worden neergezet in de fietsenstalling bij het evenemententerrein.

Toegankelijkheid

De Tall Ships Races Harlingen streeft ernaar voor iedereen toegankelijk te zijn. Het evenemententerrein is ook in de rolstoel goed toegankelijk. Helaas is het niet bij alle schepen mogelijk om in een rolstoel aan boord te gaan.

Veelgestelde vragen