Sponsormogelijkheden Tall Ships Races

De organisatie van de Tall Ships Races Harlingen met haar internationale allure valt of staat met de steun van partners en vrijwilligers. Als host port biedt Harlingen bedrijven en instellingen diverse sponsormogelijkheden om partner te worden van dit sportieve en maatschappelijk waardevolle evenement.

Momenteel zijn de sponsorpakketten voor de editite 2026 nog niet uitgewerkt, mocht u geïnteresseerd zijn in sponsoring, dan kunt u contact opnemen via mail met Franke Twerda via mailadres ftsc@harlingensail.com.

Als voorbeeld vindt u hieronder de sponsormogelijkheden van de editite 2022, hier maakten we onderscheid tussen partnerships, friendships, supporterships, fanships en fellowships. Ieder sponsorpakket bestaat uit een aantal exclusieve rechten. Hieronder vindt u meer informatie over de diverse pakketten.

Partner

Als PARTNER geniet u van een flink aantal exclusieve privileges. We bieden branche-exclusiviteit en waar gewenst maatwerk. U bent een van de meest zichtbare merken of organisaties in aanloop naar- en tijdens de Tall Ships Races Harlingen 2022. U bent PARTNER vanaf € 25.000,-.

Lees meer over de voordelen van een PARTNER
word vriend tall ships races harlingen

Friend

Als FRIEND bent u één van de drijvers onder het evenement. U krijgt een uitgebreid standaardpakket aan mediavermeldingen, zichtbaarheid tijdens het evenement en exclusieve uitnodigingen voor officiële bijeenkomsten. Daarnaast zijn enkele maatwerkafspraken mogelijk. U bent FRIEND vanaf € 12.500,-.

Lees meer over de voordelen van een FRIEND

Supporter

Voor supporters die onze organisatie, onze doelstellingen en het grandioze evenement een warm hart toedragen, hebben we een interessant standaardpakket samengesteld. SUPPORTER bent u voor een bedrag van € 5.000,-.

Lees meer over de voordelen van een SUPPORTER

Fan

Onze fans zijn leden van de Frisian Tall Ships Club. Een businessclub die zich inzet voor de werving van personen en instanties die The Tall Ships Races Harlingen willen steunen. U bent een FAN met een donatie van € 1.500,-.

Ik meld mij aan.

Lees meer over de voordelen van een FAN

Fellow

Als Fellow steunt u een trainee. Het is een investering in jonge mensen en u helpt de trainee zichzelf ontwikkelen. Als tegenprestatie is de trainee de ambassadeur van uw organisatie tijdens het evenement. U adopteert een trainee voor € 1499,-. In dit bedrag zitten de kosten van de reis voor de trainee, extra kosten voor zakgeld en aan te schaffen bagage en een stukje exposure voor u als sponsor.

Lees meer over de voordelen van een FELLOW