Vaartocht op tallship Wylde Swan

Geniet van een unieke vaartocht op tallship Wylde Swan!

Stap zondag 17 juli aan boord van tallship Wylde Swan en ervaar de Tall Ships Races Harlingen vanaf het water. Het wordt een unieke belevenis aan boord van deze grootste topzeil schoener ter wereld. Normaal gesproken vaart de Wylde Swan in de winter met scholieren naar het Caraïbisch gebied en in de zomer maakt het reizen naar de Schotse westkust.  Vanaf dit imposante tallship is het twee uur lang genieten van een vaartocht op het water met de tall ships in de Harlinger haven op de achtergrond.

Programma (start 13.00 uur)

12.30 uur Verzamelen op de verzamelplaats. Je krijgt jouw bestelde borrel- of lunchbox mee.
13.00 uur Je wordt bij het schip verwacht. De schipper verwelkomt je aan boord in het bruisende hart van Harlingen.
13.30 uur Terwijl je varend geniet van het decor met de prachtige schepen en de Waddenzee, kunnen er drankjes worden genuttigd en kun je (indien bij de boeking besteld) genieten van je lunch of borrelhapje.
15.00 uur De bemanning neemt afscheid en hoopt dat iedereen genoten heeft van deze geweldige ervaring.

Extra’s hapje en drankje

Drankjes zijn, tegen betaling, verkrijgbaar bij de bar op het schip. Daarnaast is het mogelijk om bij je ticket een lunchbox te reserveren. Een box vol versnaperingen staat dan voor je klaar.

Lunchbox

Brandaris brood met Friese kaas, rucola en radijs, couscoussalade met geroosterde groenten, spitskool, humus en feta, Popeye the sailorman (muffin van spinazie met geitenkaas) en klein brood met roomboter en vruchtenjam.

Lunchbox voor kinderen

Brandarisbrood met Friese kaas, zachte bol met boeren streekham en komkommer, klein brood met jam en een scheepstouw met knoopinstructie.

Prijzen

Vaartocht                                           € 59,- (kinderen t/m 12 jaar: € 40,-)
Vaartocht incl luncharrangement     € 79,- (kinderen t/m 12 jaar: € 49,-)

Prijzen zijn per persoon, incl. btw en excl. reserveringskosten.

Parkeerkaart

Boek bij de vaartickets ook direct je parkeerkaart. Parkeren kan op een van de aangewezen parkeerterreinen. Vanaf de parkeerterreinen rijden de hele dag pendelbussen van en naar het evenemententerrein. Parkeertickets kosten € 12,50.