Vaartocht op Zeesleepboot Holland

Geniet van een unieke vaartocht op bergingsjager Holland!

Stap aan boord van Zeesleepboot Holland en ervaar de Tall Ships Races Harlingen vanaf het water. Het wordt een unieke belevenis aan boord van dit stoere werkschip met haar krachtige Werkspoor-motor en elegante salons. Deze in 1951 gebouwde zeesleper heeft zo’n tweehonderd spectaculaire reddingen op haar naam staan. Vanaf dit imposante schip is het drie uur lang genieten van een vaartocht op het water met de tall ships in de Harlinger haven op de achtergrond.

Programma (start 14.15 uur)

13.45 uur Verzamelen op de verzamelplaats. Je krijgt jouw bestelde borrel- of lunchbox mee.
14.15 uur Je wordt bij het schip verwacht. De schipper verwelkomt je aan boord in het bruisende hart van Harlingen.
14.45 uur Terwijl je varend geniet van het decor met de prachtige schepen en de Waddenzee, kunnen er drankjes worden genuttigd en kun je (indien bij de boeking besteld) genieten van je lunch of borrelhapje.
17.15 uur De bemanning neemt afscheid en hoopt dat iedereen genoten heeft van deze geweldige ervaring.

Extra’s hapje en drankje

Drankjes zijn, tegen betaling, verkrijgbaar bij de bar op het schip. Daarnaast is het mogelijk om bij je ticket een borrelbox of lunchbox te reserveren. Een box vol versnaperingen staat dan voor je klaar.

Borrelbox:

Notenmelange, gemarineerde olijven, streekgebonden kaas en worst assortiment, Fries roggebrood met een spread van Friese nagelkaas met radijs en tuinkruidensalade, noten-vruchtenbrood met Vlielanders bunkerkaas en klein brood met roomboter en groentespread.

Borrelbox voor kinderen

Pringles chips, snoepzakje, Hollandse kaas en Gelderse worst, fruit om te prikken en een scheepstouw met knoopinstructie.

Lunchbox

Brandaris brood met Friese kaas, rucola en radijs, couscoussalade met geroosterde groenten, spitskool, humus en feta, Popeye the sailorman (muffin van spinazie met geitenkaas) en klein brood met roomboter en vruchtenjam.

Lunchbox voor kinderen

Brandarisbrood met Friese kaas, zachte bol met boeren streekham en komkommer, klein brood met jam en een scheepstouw met knoopinstructie.

Prijzen

Vaartocht                                           € 65,- (kinderen t/m 12 jaar: € 39,-)

Vaartocht incl borrelarrangement    € 79,- (kinderen t/m 12 jaar: € 49,-)

Vaartocht incl luncharrangement     € 79,- (kinderen t/m 12 jaar: € 49,-)

Prijzen zijn per persoon, incl. btw en excl. reserveringskosten.

Parkeerkaart

Boek bij de vaartickets ook direct je parkeerkaart. Parkeren kan op een van de aangewezen parkeerterreinen. Vanaf de parkeerterreinen rijden de hele dag pendelbussen van en naar het evenemententerrein. Parkeertickets kosten € 12,50.