Eekels | TBI nieuwe sponsor van de Tall Ships Races Harlingen

Eekels | TBI is een nieuwe sponsor van de Tall Ships Races Harlingen. ‘Wij dragen zowel de Tall Ships Races Harlingen als Delfsail een warm hart toe. Wij doen veel werk in de nautische sector. Deze evenementen zijn voor ons de perfecte mogelijkheid om onze relaties voor uit te nodigen’, vertelt Hendrik de Haan, managing director van Eekels.

Eekels bezit specifieke expertise op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, scheepssystemen en procesautomatisering. Binnen deze expertise neemt Eekels verschillende initiatieven om de sector te verduurzamen. ‘Juist daarom past een evenement als de Tall Ships Races Harlingen ook goed bij ons. Ook hier wordt veel gedaan aan duurzaamheid’, aldus De Haan.

Tall Ship Races 2022 Harlingen
Harlingen is een van de gasthavens van de Tall Ships Races. De start is op 9 juli 2022 in Esbjerg (Denemarken). Harlingen is 14 juli het eindpunt van de eerste etappe. Aan het evenement nemen ongeveer vijftig van ’s werelds grootste zeilschepen deel. Van 14 t/m 17 juli liggen de tallships in Harlingen, dat wordt een enorme happening. Naast het bewonderen van de prachtige schepen zijn er allerlei activiteiten.