FELLOW

Fellow Tall Ships Races

Als Fellow steunt u een trainee. Het is een investering in jonge mensen en u helpt de trainee zichzelf ontwikkelen. Als tegenprestatie is de trainee de ambassadeur van uw organisatie tijdens het evenement. U adopteert een trainee voor € 1499,-. In dit bedrag zitten de kosten van de reis voor de trainee, extra kosten voor zakgeld en aan te schaffen bagage en een stukje exposure voor u als sponsor.

STEUN EEN TRAINEE

Een jongere tussen de 15 en 25 jaar die de etappe van Esbjerg naar Harlingen meezeilt op een Tall Ship dat deelneemt aan de race en voor wie het lastig is deze bijzondere reis zelf te bekostigen.

De trainee is ambassadeur voor uw organisatie tijdens het evenement. U mag van de trainee een tegenprestatie verwachten. Denk daarbij aan een presentatie bij uw organisatie over zijn of haar ervaringen, het bijhouden van een weblog voor uw website of soacial media, het leveren van beeldmateriaal of het vertegenwoordigen van uw organisatie op een evenement.

U mag als Fellow gebruik maken van het logo van de Tall Ships Races Harlingen 2022.

Uw logo met een link naar uw website wordt geplaatst op de website van Harlingen Sail.

SAMEN STERK!

Wij roepen ondernemers, bedrijven, zakenclubs en culturele instellingen op om een trainee te steunen. We willen ook in 2022 graag weer het grootste aantal trainees van alle gasthavens werven. Samen staan we sterk! Voor Harlingen, voor Fryslân en in het bijzonder voor alle trainees die hun talenten ontwikkelen en actief gaan inzetten.

Wilt u meer informatie over dit sponsorpakket vul dan het contactformulier in en nemen wij spoedig contact met u op.

Klik hier om terug te gaan naar de sponsormogelijkheden

Partners