In de agenda: bijeenkomst Frisian Tall Ships Club

Het aftellen is begonnen! Nog minder dan drie maanden en dan komen de meest prachtige tallships Harlingen binnenvaren. Wij hebben enorm veel zin in aankomende editie van de Tall Ships Races Harlingen en delen dit graag tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van de Frisian Tall Ships Club op donderdag 12 mei van 15.00 tot 18.15 uur op zeesleepboot Holland. Dit is ook één van de schepen die meevaart tijdens de spetterende Sail In.

Tijdens deze bijeenkomst nemen we de leden van de Frisian Tall Ships Club al varende mee in de nieuwste ontwikkelingen én presenteren we de gloednieuwe merchandise, die binnenkort in de verkoop gaat. Uiteraard is er ook volop tijd om met elkaar bij te praten onder het genot van een hapje en drankje. Ook mogen de leden op de Holland overal een kijkje nemen: van de radiohut, kaartenkamer en brug tot in de machinekamer.

Aanmelden

Ben je lid van de Frisian Tall Ships Club? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan tot zaterdag 7 mei. Wees er snel bij, want vol = vol. Vanwege de beperkte capaciteit is het dit keer niet mogelijk een introducé mee te nemen. En denk om je schoeisel, naaldhakken aan boord zijn niet altijd even handig.