Rabobank begeleidt trainees van Tall Ships Races Harlingen

Rabobank is voor de derde keer op rij sponsor van de Tall Ships Races Harlingen. ‘Wij vinden het belangrijk dat alle jongeren als trainee meekunnen op een van de tallships en zetten ons daar graag voor in’, aldus Jelmer Algra, directeur coöperatieve Rabobank in de regio Leeuwarden-Noordwest Friesland.

Rabobank helpt Tall Ships Races Harlingen bij de begeleiding van de trainees. ‘Onze medewerkers kunnen de trainees met hun kennis en expertise helpen bij hun crowdfundingsactiviteiten. Op die manier willen we het voor alle jongeren mogelijk maken deel te nemen aan de Tall Ships Races. Het sluit goed aan bij één van onze speerpunten, namelijk Financieel Gezond Leven’, aldus Algra. Daarnaast adopteert de Rabobank enkele trainees. Zij krijgen voor de reis van Esbjerg naar Harlingen een opdracht mee om afval aan boord te beperken.

Tall Ship Races 2022 Harlingen 

Harlingen is een van de gasthavens van de Tall Ships Races. De start is op 9 juli 2022 in Esbjerg (Denemarken). Harlingen is 14 juli het eindpunt van de eerste etappe. Aan het evenement nemen tussen de zestig en tachtig van ’s werelds grootste zeilschepen deel. Van 14 t/m 17 juli liggen de tallships in Harlingen, dat wordt een enorme happening. Naast het bewonderen van de prachtige schepen zijn er allerlei activiteiten.