Verkoop vaartochten gestart voor vrienden

Tijdens de Tall Ships Races Harlingen is het mogelijk om te genieten van een unieke vaartocht aan boord van één van ’s werelds grootste tallships of van een van de traditionele zeilschepen uit de Historische Zeilvaart. Beleef de Tall Ships Races Harlingen vanaf het water. Voel de zon op je gezicht, de wind door je haren en hoor de unieke geluiden van de Waddenzee. Vrienden kunnen vanaf 29 april een vaartocht boeken via de link uit de speciale vriendennieuwsbrief. Ben je nog geen vriend, maar wil je dat wel graag worden? Meld je dan snel aan via deze link. De algemene verkoop van de vaartochten start op 6 mei.  

Hapje en drankje

Tijdens de vaartochten kun je genieten van een hapje en drankje aan boord. Drankjes zijn, tegen betaling, verkrijgbaar bij de bar op het schip. Daarnaast is het mogelijk om bij je ticket een borrelbox of lunchbox te reserveren. Een box vol versnaperingen staat dan voor je klaar.

Borrelbox:

Notenmelange, gemarineerde olijven, streekgebonden kaas en worst assortiment, Fries roggebrood met een spread van Friese nagelkaas met radijs en tuinkruidensalade, noten-vruchtenbrood met Vlielanders bunkerkaas en klein brood met roomboter en groentespread.

Borrelbox voor kinderen:

Pringles chips, snoepzakje, Hollandse kaas en Gelderse worst, fruit om te prikken en een scheepstouw met knoopinstructie.

Lunchbox:

Brandaris brood met Friese kaas, rucola en radijs, couscoussalade met geroosterde groenten, spitskool, humus en feta, Popeye the sailorman (muffin van spinazie met geitenkaas) en klein brood met roomboter en vruchtenjam.

Lunchbox voor kinderen:

Brandarisbrood met Friese kaas, zachte bol met boeren streekham en komkommer, klein brood met jam en een scheepstouw met knoopinstructie.